dijous, 1 de juliol del 2010

Video

SECCIÓ VIDEO

A la secció de video hi trobaràs tot tipus de gent que li agrada el cinema en tots el seus vasants. Principalment es tracta de produïr els nostres propis curtmetratges, ja siguin de ficció, documental o experimental.

Un cop a l'any fem un curset bàsic de cinema i video. Aprofitem l'ocasió per realitzar amb els alumnes un curtmetratge com a treball de fi de curs així com l'exercici necessari per poder posar en pràctica tot el que s'ensenya al curset.

A més a més, també organitzem el Certamen de Curtmetratges Trofeu TORRETES.

I durant l'any, practiquem amb tutorials i promovem les projeccions diverses en actes culturals.

Aquestes activitats de cinema i video, les resumim cada any en el FESTIMATGE, el Festival de la Imatge a Calella, que ocupa tot el mes d'abril amb exposicions fotogràfiques, taules rodones, audiovisuals, tallers, seminaris, projeccions de cinema retrospectiu i d'autors pioners del cinema català, certàmens de fotografia i cinema, trobada internacional de cinema 9,5, mercat del col·leccionista, projeccions de curtmetratges, aula i projeccions de cinema jove... tot un aparador que converteix Calella en el punt de referència dels aficionats al món de la imatge.

AULA DE VIDEO

Un cop al mes però, proposem un tutorial per exercicir les nostres ganes d'aprendre més coses sobre el video.

Intentem convinar diferents apartats de la producció audiovisual i així "toquem" tots els àmbits per conèixer més a fons com es fa tècnicament un video.

TEMARI:

Guió

Titulació

Rodatge

Post-producció

Si vols posar-te en contacte:

E-mail: cinemavideo@fotofilmcalella.org

1 comentari:

adminFFC ha dit...

Comença el taller de video, veure post http://fotofilmcalella.blogspot.com/2010/09/taller-de-cinemavideo_24.html

Publica un comentari a l'entrada

Revisem tots els comentaris abans de la seva publicació, disculpa doncs el temps d'espera.