diumenge, 25 de juliol del 2010

SOPAR NIT DE LA LLUM 2009-10

L’Hotel Bernat II fou, el dissabte 3 de juliol, el punt de trobada de la Nit de la Llum d’aquest any.
Com ja és habitual comença la nit amb l’exposició de fotos que competeixen pel títol de Foto de l’Any. Un premi que s’atorga, per votació dels assistents a la festa, entre les millors fotografies de la Lliga Social exposades.
Després del sopar i a l’hora del cafè i licors, ens va sorprendre el show de tres de les més “llençades” fèmines del grup. La Sònia, la Glòria i la Nati, en el més pur estil “trincaire” ens recordaven que “a vegades no ve d’un pam i d’altres sí que ve d’un pam”. Va ser la nota d’humor – enhorabona noies- que encetava el lliurament de premis.
Sota la batuta de la presentadora, Pilar Roger, es va començar pel premi a la Foto de l’Any. Aquest guardó va ser per la fotografia presentada per Robert Lluís. El sorteig, de la ma de l’Adrià Bancells, va afavorir el “super-president” Santiago Marré que se la endur a casa.

Tot seguit tocava veure el resum de les activitats de FFC dutes a terme des del Sopar de la Llum de l’any passat fins ara. Una feina que varen fer, com cada any, els membres de la secció de Cinema-Vídeo.
En acabar es feren els lliuraments de premis als guanyadors de lliuraments, debutants millor classificats i primes classificats de la Lliga. En Joan Buch fou el que va obtenir més puntuació a l’apartat de Diapositives. En Josep Maria Colomer va ser el primer classificat en la modalitat d’Audiovisuals. I el guanyador de la Lliga 2009/2010 fou en Sergi Cugat que va ser investit amb l’armilla acreditativa d’aquest títol.

De Sopar de la Llum 2010


El president Joaquim Sitjà va fer el parlament protocol·lari i va lliurar un reconeixement a Joan Claramunt (Big-Mat) per la seva col·laboració al Festimatge. Després venia la part més important de la nit amb l’entrega de l’Emblema de Plata, que aquest any, sense discussió, fou per Marçal Mora, un nou fixatge –de fa dos anys- que s’ha implicat molt directament a la secció de cinema-vídeo i també a fer un “sanejament” i nova distribució de l’espai del local social. Enhorabona Marçal!

De Sopar de la Llum 2010


Després anava a tancar l’acte l’Alcalde Josep Maria Juhé, però trencant el protocol i com si ho haguessin assajat, el ex-presidents, començant per en Xavier Rigola, Josep Maria Colomer i Quim Botey, comentaren les dificultats de dur a terme la tasca de president de les entitats culturals, la feinada que porta el Festimatge i la necessària i imprescindible complicitat de les esposes per entendre i fins i tot compartir aquestes tasques, fent expressa referència a la Pepita Vilarrodona –esposa del president actual- a la qual se li va lliurar un ram com a mostra d’agraïment... quan semblava que ja estava tot fet, va sortir el President d’Honor Santiago Marré que en nom de tota l’entitat feia entrega a Joaquim Sitjà de l’Emblema d’Or de FFC.
En Quim es va sorprendre tota vegada que li agrada, com a bon president, tenir coneixement de totes les activitats de l’entitat, i aquesta se l’hi havia escapat.
En Quim porta a les espatlles les cinc edicions del Festimatge, una activitat que s’ha convertit en el més important festival de fotografia i cinema que organitza FFC, que ja ha traspassat fronteres, convertint Calella, durant el mes d’abril de cada any, en el punt de trobada de tots els aficionats al món de la imatge.
L’Or que se li ha atorgat és un reconeixent al seu treball i un estímul per continuar la feina. Enhorabona Quim i Pepita!

De Sopar de la Llum 2010


Finalment l’Alcalde Josep Maria Juhé va tancar l’acte felicitant i donant suport a l’entitat i als membres que duen a terme tota aquesta tasca en favor de la cultura.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Revisem tots els comentaris abans de la seva publicació, disculpa doncs el temps d'espera.