dimarts, 29 de juny del 2010

PREMIS LAETARE A LA CULTURA

Ha estat una sorpresa molt agradable que la Coral Laetare hagi pensat en la nostra entitat per atorgar-li el guardó que cada any fa lliurament a qui ha desenvolupat una tasca important dintre l’àmbit de la cultura a la nostra ciutat.
En el decurs del esplèndid concert que varen dur a terme el dissabte 19 de juny, a la capella de Sant Quirze, va tenir lloc aquest lliurament. Un figura de bronze de l’escultor Jordi Egea va ser el testimoniatge de l’acte.

Abans del lliurament, que va efectuar la presidenta de la coral, es va llegir un sintetitzat currículum de les activitats que du a terme FFC i que han estat la raó d’esser escollits per aquest premi. Va recollir el guardó el President d’Honor de l’entitat Santiago Marré que va dir unes paraules d’agraïment.

Gràcies doncs a la Coral Laetare per haver pensat en FFC per ser protagonistes del seu Premi a la Cultura i els hi desitgem que continuïn amb la seva tasca d’apropar la música al poble que és, així mateix, una labor excel·lent de manifestació cultural.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Revisem tots els comentaris abans de la seva publicació, disculpa doncs el temps d'espera.